Dutch week

nederland
Public :
Familles ou Adultes
Activité : Séjour ludique ou Divers
Dates :
Du 17/07/2017
Au 24/07/2017
Localisation :
5 km St Gilles Croix de Vie Vendée
Pays/Région :
Pays-de-la-Loire - 44-49-53-72-85
Situation : Mer
Contact : Le Pas Opton
Pôle CNEF :
Sensibilité ou membre CNEF
Wat is Spring Harvest Holidays en wat is Le Pas Opton?

Spring Harvest Holidays is een Britse christelijke organisatie met het internationale vakantiepark Le Pas Opton in Frankrijk. Naast het feit dat Le Pas Opton een prachtig park is, is het tevens een bijzondere plek waar Gods aanwezigheid merkbaar is. Hier wordt u geestelijk verkwikt en komt u echt tot rust.

In deze veilige haven voor het hele gezin, kunt u vrijblijvend deelnemen aan ons programma. Laat u verrassen door de hartelijke en vriendelijke sfeer. Le Pas Opton is een plek waar u zich snel thuis zult voelen en waar vreemden vrienden worden.

Le Pas Opton is gelegen aan de westkust van Frankrijk, in de Vendée, slechts enkele kilometers verwijderd van de schitterende Atlantische kust. Een warme, open sfeer, het ongedwongen programma en de allerbeste sprekers en aanbiddingsleiders garanderen een ontspannen en plezierige vakantie voor jong en oud.

Onze gasten laten ons telkens weer weten dat Le Pas Opton een hele speciale plek is voor hen. Een plek waar je niet alleen herstel en ontspanning ervaart, maar waar je geloof wordt vernieuwd, waar je moed en kracht ontvangt voor het dagelijks leven en waar heling voor familiebanden wordt ervaren.

De combinatie van een leuk vakantiepark met een mooie ligging, een hartelijke sfeer, vriendelijke medewerkers en een inspirerend geestelijk programma zorgen ervoor dat onze gasten steeds weer terugkomen.

Hier leest u een aantal positieve reacties van mensen over Le Pas Opton van Spring Harvest Holidays:

Mevrouw Meijerink: “Heel relaxed. In alle aspecten rust voor lichaam, ziel en geest.”
Mevrouw Kasius: “Ik heb het letterlijk en figuurlijk ervaren als een warme deken.”
De heer Wassink: “Zeer positief, met veel rust in een gezonde geestelijke atmosfeer.“
De heer Ouwejan: “We hebben genoten!”
Mevrouw Kaptein: “In één woord: `fantastisch’.”

Waar?

Het kustgedeelte van de Vendée, gelegen aan de Atlantische oceaan, heeft als enige hetzelfde aantal zonuren als de kust van de Middellandse Zee. Daarom wordt dit gedeelte ook wel ‘Côte de Lumière’ – kust van het licht genoemd. De witte zandstranden staan bekend om haar ongerepte natuur.
Vous êtes ici : AccueilCamps & séjoursDutch week